Ruteplan Europa og Danmark Trafik Europa Ferietur Europa Rejseplan Europa Kontakt os

Trafikken i Europa lige nu

Indtast adressen eller nærmeste by, og tjek trafikkortet. Følg trafikken mens du rejser (Grøn farve bedst). Tjek også beliggenheden på dit hotel, og se nabohusene rundt om den bolig du tænker på at købe. Når du har fundet adressen, kan du zoome ind i kortet og gå en tur rundt i gaderne med , eller tjekke metroen i storbyerne. Ruteplans kort leveres med de nyeste trafikmeldinger fra google maps, hvilket giver dig alle byer og adresser i Europa. God rejse!

  Trafikken lige nu omkring

Køprognoser i Europa

Alle som har prøvet at sidde 5-7 timer en varm sommerdag i kø et sted midt i Tyskland, de ved hvor vanskeligt det at forudsige eventuelle køer på vej til rejsemålet. Der er så mange biler på de tyske Autobahner, at et enkelt trafikuheld med 2-3 biler kan medføre en bilkø på 40-50 kilometer i løbet af ingen tid.

Men tjek kortet: Hvis der er røde vejstrækninger der hvor du skal hen, så vil du formentlig opleve kortere eller længere ventetid. De røde strækninger er typisk ramt af vejarbejde, der kan strække sig over flere måneder, hvor folk kører for hurtigt med for kort afstand mellem bilerne og de bremser for voldsomt, hvilket gi'r kødannelser.

Du kan bidrage til en nem rejse igennem Europa, hvis du holder god afstand og vedligeholder en jævn hastighed. Dem der presser på, det er dem der skaber køen :)