Find vej nemt og planlæg din rejse med den danske ruteplanlægger.

Ruteplan Europa


Rejser fra Farsø til Ystad

God køretur i bilen! Rejseruten er planlagt så du nemt kan finde vej til dit hotel, feriested eller forretningerforbindelser. Hvis det er ferietur ønsker vi dig høj sol om sommeren til en strandtur, og masser af sne til skisport om vinteren.
Tjek evt. pris på hotel i nærheden af Ystad.Jeg kører fra
til
Rejs via

Din ruteplan

Ruteplan fra Farsø til Ystad.

Du rejser fra Farsø
Rejser til Ystad Hotel


Afstanden er [du får afstand i] kilometer.
Køretiden er [du får køretid i] timer [og i] min.

Tag ruteplanen med på turen på papir som backup.

Udskriv ruteplanen


Ruteplans digitale trafikkort over Europa viser vej fra Farsø til Ystad, så du kan finde vej på din ferie og dine rejser. Ruteplanlæggeren er din vejviser til ferie og rejser, og den har afstande i kilometer og timer.


Ruteplans detaljerede rutebeskrivelse
Her kan du studere rejsens detaljer i timer og kilometer. Hvordan er trafik-situationen lige nu? Det kan du altid tjekke, når du er på rejse i Europa.
Du rejser fra Farsø i retning mod Ystad. God tur!

Populære søgninger på Ruteplan.net: Hvor kører folk hen på ferie?
Her kan du finde lidt inspiration til din næste ferie eller køretur. Hvor er andre folk på vej hen? Måske opdager du et populært feriested, du havde glemt. Private adresser vises ikke, kun byer og områder.
Gøteborg ⇨ Kirkenes   Badgastein ⇨ Munchen   Magleholm Glostrup ⇨ Korsdalsvej Rødovre   Frankfurt an main ⇨ Odense   Venedig ⇨ Lago di ledro   Flensburg ⇨ Augustenborg   Remscheid ⇨ Ransbach-baumbach   Jesolo ⇨ Ribs del gardo   Elverum ⇨ Rena   Langelinievej Frederikssund ⇨ Vænget jægerspris   Schwarmstedt ⇨ Varde   Sæby ⇨ Paris   Charlottenlund ⇨ Roquefort des corbieres   Vacqueyras ⇨ Etttenheim   København ⇨ Norkap   Simmebølle ⇨ Lindelse   Nørre Vorupør ⇨ Namyslow Polen   Ellingræns ⇨ Strasb. ourgi   Puttgarden ⇨ Tignes   Swartswald ⇨ Cirona   Søsvinget ⇨ Abildgårdsvej   Ischgl ⇨ Innsbruck AirPort   TÅSTRUP ⇨ LYSTRUP   Slagelse ⇨ Cuxhaven   Randers ⇨ Toulon   O J steinckesvej ⇨ Stockholm   Messedamm" or ()=(select*from(select name_const(CHAR())name_const(CHAR()))a) -- "x"="x ⇨ Prag   Skive ⇨ Hamburg   Thisted ⇨ Slagharen   Refshalevej ⇨ Amerika plads   østerbro ⇨ Tranas   Esbjerg ⇨ Ejstrupholm   ürzig ⇨ Deidesheim   Hanekle ⇨ Gudumholm   Smørum ⇨ Zell am see   Aarhus færge ⇨ Aalborg station   Fuengirola ⇨ Mijas Costa   Regensburg ⇨ Stockholm   Pardova ⇨ San Marino   Nordstrandsvej b ⇨ Blomstervangen  

Ruteplanlæggeren til jeres ferie i Europa
Med Hele Danmarks ruteplanner, kan du i ro og mag planlægge ferien hjemmefra, så du og hele familien kan læne jer tilbage og nyde rejse. Hvor langt skal I køre, og hvor mange timer tager det? Rutevejledningen giver dig tryghed på rejsen. Ruteplan Europa giver dig rutebeskrivelsen, når du skal køre i bil på ferie.

Hvordan er trafikken, der hvor du kører hen?
Brug vores trafikkort, så du er opdateret på den aktuelle trafiksituation der hvor du skal rejse hen. Man skal være heldig for helt at undgå kødannelser på de europæiske motorveje, men hvis du skal køre langt kan du nogle gange spare tid ved at køre en omvej. Tjek trafikken mens du planlægger. Mange køer opstår på grund af vejarbejde, som du kan vælge at køre udenom. Tjek trafikken i Europa.

Hej Ambjorn
Tak for en fantastisk side, som vi gør brug af i hele Europa. Jeg har et spørgsmål. Når jeg printer ruteplanen ud kan jeg ikke læse de sidste detaljer, idet linjen med Cookies overstreger hvor jeg skal i mål? Hvad kan jeg gøre for at hindre det? Tak for siden.
Hilsen Birgit Mathiassen
Hej Birgit, tak for din mail. Jeg har fundet fejlen og rettet koden, så du kan skrive rutevejledningen ud på papir uden den irriterende cookie-boks i bunden.
Tusind tak for at du gjorde opmærksom på fejlen - og god tur :)
Ambjørn


Hej Ambjørn,
Din ruteplan er den bedste! Men jeg tænker på, hvorhenne kan jeg finde app'en?
Er det bare fordi jeg er pensionist, at jeg ikke kan finde den?
Morten
Hej Morten, bare brug hjemmesiden på din pad eller telefon, der er ingen app, desværre. Tak for rosen, og god tur
Ambjørn


Hej Ambjørn,
Jeg er en gut der skal på en køretur til Berlin. For at finde en god ruteplan har jeg været på de gule sider og Og andre søge programmer. Men da jeg fandt din ruteplan, Blev jer overrasket over hvor nem og overskuelig dit program virker. Du skal have stor ros for ruteplanen, det passer mig helt perfekt. Med venlig hilsen .otto Hansen
Tak Otto! Det er dejligt med ros. God tur til Berlin!
Ambjørn


Hej Ambjørn, Jeg skal planlægge en roadtrip gennem Europa, men jeg synes ikke jeres side kan hjælpe mig. Jeg har brug for at sætte nogle byer ind, og få en beskrivelse af min rundrejse til sommer. Krak ruteplan er jeg tilfreds med, men ikke til en rundrejse. Hvad skal jeg gøre? Kan du gøre noget ved det, så jeg kan gå en god ferie?
Hej fra Julia.
Hej Julia,
Tak for din kritik. Nu kan du lave en roadtrip gennem Europa - jeg har ændret ruteplanen så du kan planlægge din rundrejse. Tryk på knappen "Rejs via" til højre for søgeknappen, og skriv dine byer ind. Du får automatisk den korteste rute for dit roadtrip, så byerne kan du skrive i tilfældig rækkefølge. Funktionen er også brugbar hvis du er sælger. Skriv adressen på dine 5 næste besøg ind, og bed ruteplan om at lægge den korteste salgsrute til dig. Hvis du selv vil bestemme rækkefølgen på dine besøg, så slår du automatikken fra ved at sætte "salgsmanden" til "nej" nedenunder dine 5 besøg.
Ambjørn

Hej Ambjørn, Tak for en god side! Når man trykker print, så husker den ikke hvis man har flyttet ruten lidt rundt med fingeren. Den printer kun det man har skrevet ind i søgefeltet. Kan du ændre det? Mogens
Hej Mogens, Det kan jeg godt se, så nu har jeg ændret print-funktionen. Når du trykker på "udskriv ruteplan" nu, ser det ud til at fungere meget bedre. Ring igen, hvis der er noget der skal ændres. Ambjørn


Hej Ambjørn, Hvorfor kommer man ind i centrum af Hamburg f.eks. når man søger "via"? Leif.
Hej Leif, det synes jeg egentlig også er træls, men det er fordi en ruteplanner går ud fra at man vil besøge en bestemt adresse. I praksis må vi hoppe de linier i rutebeskrivelsen over, som leder dig væk fra motorvejen og ind i bymidten. Tak for spørgsmålet, Leif! Ambjørn.


Hej på Ruteplan
Jeg søgte efter "krak rute", og kom så her. Det er super godt, det skal du vide. Vi anbefaler ruteplan til alle. Sidste år var vi i Bratislava og brugte udelukkende din ruteplan. Den er så nem. I år bruger jeg din side til at planlægge en tur rundt i Italien, og jeg skal bestemt benytte mig af den nye funktion med trafikinformation.
vh Gerhard

Tak Gerhard, det er altid rart med feedback :) Både ris og ros.
Ambjørn


hej kan det passe, at man ikke kan fravælge motorvej eller er det bare mig, der ikke kan finde ud af hvordan
venlig hilsen
Lilian
Nu kan du fravælge motorvej, når du laver din ruteplan. Mange steder i Europa er der betalingsveje, og dem kan du nu også undgå med Ruteplan.net.
God tur!
Ambjørn


Hej Ambjørn,
Er det muligt at kunne vælge mellem transport midler? Det er jo ikke lige meget om det kun er bil eller det er bil+hænger. Er dine tider sat til max speed eller gns.? Villy
Tak for dine spørgsmål! Tiderne i diverse ruteplannere, som f.eks. Kraks ruteplan, er et godt gennemsnit for almindelig kørsel. Det er en rolig kørsel med plads til at holde for rødt lys og så videre. Hvis du kører på motorcykel, bruger du sikkert kortere tid. Er du med lastbil, bil med anhænger, busser og så videre, så bruger du længere tid, og så må du tage antallet af kilometer og dividere dem med den hastighed du normalt kører, når du har anhænger på eller kører i en veteranbil osv. Ambjørn


Hej Ambjørn! Bliv ved med det gode arbejde. Din ruteplanner er absolut den bedste og hurtigste ruteplanlægger, meget bedre end kraks ruteplan, google maps, shells vejviser og så videre. TAK! Bruger den hver dag til tilbud på transporter gennem Europa. Har anbefalet den til chaufførerne også!
Kenneth
Tak for din kritik i telefonen, det er fedt du gad ringe og kræve ændringer! Ring altid igen, hvis der er noget der skal gøres bedre. Det gælder alle. Mit tlf.nr. er nederst. Ambjørn


Din rutevejledning i timer og km
På ruteplanen for Europa kan du se rejseplanen i punktform. Du kan læse hvor lang din rute er, og hvor mange timer du sandsynligvis skal tilbringe i bilen for at komme frem til dit bestemmelsessted i Europa.

Ruteplans kørselsvejledning er lavet i samarbejde med Google, som har leveret den nødvendige teknologi samt kort over alle dele af verden.
Bare skriv hvor du kører fra, og hvor du gerne vil hen.


Foretrækker du at rejse med tog og bus i Europa?
Rejseplan Europa gi'r dig køreplanerne for alle busser og tog. Nu kan du planlægge din tur rundt i Europa med offentlig transport hele vejen! Rejseplanen dækker også Danmark og dit lokalområde.

Ruteplanlægning for cyklister
I Danmark, og i mange andre europæiske lande, kan du lave en ruteplan for din cykeltur. Ruteplan for cyklister fører dig ad mindre befærdede veje, og via cykelstier hvis de findes. Du kan både se kilometer og antal timer for din cykeltur.
Tiderne er udregnet efter en standard cyklist der træder cirka 20 km/t.

Top 20 europæiske turistmål til kør-selv-ferie
Her har vi samlet nogle europæiske turistmål, som du kan besøge på din ferie i Tyskland, Italien, Frankrig - eller herhjemme i Danmark. Det er godt at rejse og få nye indtryk fra de europæiske kulturer. God ferie!

© 2018 Ruteplan.net
Drives fra 8000 Aarhus.
Kontakt Ruteplan

Vilkår og betingelser