Find vej nemt og planlæg din rejse med den danske ruteplanlægger.

Ruteplan Europa


Ruteplanlægning med afstande i timer og kilometer til dine ferie-rejser i Europa. Tjek også trafikken nu og vejret i dag.

Ruteplan for Europa og Danmark giver præcis rutebeskrivelse og kørselsvejledning til køreturen. Her får du digitale vejkort og aktuelle trafikinformationer til dine rejser og feriemål. Ruteplanlæggeren har afstande i kilometer og timer. Hele Danmarks ruteplan er et værktøj til planlægning af kør-selv-ferie og forretningsrejser. Planlæg rejsen hjemmefra, og god køretur!

Udsalgs-tilbud - se priserne, og planlæg i god tid.
Vi lukker og slukker med dette fremragende tilbud!
Du sparer nemt 60-70%★★★ og ★★★★ hoteller

Ruteplan.net samarbejder med Europas bedste hoteller om at tilbyde dig luksus overnatning til de billigste hotelpriser hvor alle kan være med. Gratis afbestilling. Betal ved booking eller ved ankomst til hoteller. Du bestemmer.


Find Ruteplans billige luksushoteller i

Vil du se de billigste hoteller i nærheden af wroclaw?

Jeg bruger selv vores samarbejdspartner til alle mine hotelophold i indland og udland. Jeg rejser på budget, så jeg vælger at sortere tilbuddene med de billigste priser først. Så har jeg råd til at få morgenmad med, og en bekvem placering i forhold til det jeg skal.
God tur :)
Ambjørn

★★★★ 768,- (1.497) Overnat med store rabatter på hotel i Berlin: Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip, ÷49% rabat


★★★★ 865,- (2.656) Billigt hotel i Paris tæt på Eiffeltårnet: Westside Arc de Triomphe Hotel, ÷67% rabat


★★★ 366,- (2.976) Hyggelige hoteller i Rom til en billig penge: Villa Eur Parco Dei Pini, ÷85% rabat

Ovenstående tilbud er historiske - tjek dagens priser!


Kunsten i at finde et billigt hotel, det handler om at være gavmild. Hvis man er for nærig, så ender man sandsynligvis i et frygteligt hotel. Så vær gavmild, og brug nettet til at finde de bedste tilbud. Prisen på et hotelværelse svinger 2-3 gange. Det vil sige, et hotelværelse til 700 kr. kan man betale 2.100 kr. for. Derfor handler det om at finde det bedste hotelværelse, til den pris du vil betale.
God fornøjelse med at finde det bedste hotel, som matcher dit budget.

Generelt er hotelpriserne i Vesteuropa:
Ringe kvalitet: 300 kr./nat
Middel kvalitet: 700 kr./nat
God kvalitet: 1.200 kr./nat

Ruteplan på nettet: Find vej i både Danmark, Norden og hele Europa. Ruteplan.net er den komplette og hurtige ruteplanlægger, baseret på de nyeste digitale kort og trafikmeldinger. Hvis du har forslag til forbedringer af rutebeskrivelsen, så send en mail eller ring til os (dagligt mellem 9 og 21).

Populære søgninger efter billige hoteller i Europa.
Hotel Ajaccio   Hotel Luxemburg   Hotel Barranquillos   Hotel Monaco   Hotel Krakow   Hotel San Reno   Hotel Volzhsky   Hotel Bammental   Hotel Andorra   Hotel Leer   Hotel Orihuela   Hotel Hunfjeld   Hotel Albertville   Hotel Maribo   Hotel Nærkesberg se.   Hotel Normandiet   Hotel Hamburg   Hotel Brumbyer str.   Hotel Udevalla   Hotel Teck Tyskland   Hotel Pessade   Hotel Cacilhas armada   Hotel Rudbøl   Hotel Branäs   Hotel Istrien kroatien   Hotel Matrei   Hotel Växjö Sverige   Hotel Björnsjövallen   Hotel Danevirke   Hotel Libourne   Hotel Irschenberg   Hotel Keikenhof   Hotel Mastrickt   Hotel Trollhættan   Hotel Lisieux   Hotel Zagreb   Hotel Knäred   Hotel Larvik   Hotel Albuferia   Hotel Ventoux   Hotel braunschweig   Hotel Amsterdam   Hotel Osnabruk   Hotel Klagenfurt østrig   Hotel Deventer Holland   Hotel Obermoos   Hotel Pi spanien   Hotel Veksjö   Hotel Kantstr.   Hotel Rovinj istrien   Hotel Tux   Hotel Bargemon   Hotel Valldemossa   Hotel Spoleto   Hotel Garda   Hotel Selb   Hotel LYSEKIL   Hotel Doucier   Hotel Gandia   Hotel Banjole   Hotel Sevilla   Hotel Zorge   Hotel Sulzbach-rosenberg   Hotel Reims   Hotel Moskva   Hotel Le cannet   Hotel Lauchheim   Hotel Alsfeld   Hotel Prag   Hotel Løvestad sverige   Hotel nordborg   Hotel Bittburg   Hotel Marsei   Hotel Vorbeck   Hotel Kalundborg   Hotel Heviz   Hotel Sedrun   Hotel Gävle   Hotel Hammer   Hotel Heilingstadt   Hotel Halle   Hotel Uerdingen   Hotel Kolesin polen   Hotel Halle   Hotel Wiedemar   Hotel Sulzbach-rosenberg   Hotel Kanterhof   Hotel Hamburg lufthavn   Hotel Molde   Hotel Zolder   Hotel Vetlanda   Hotel Obertauern   Hotel Norrkøbing   Hotel Kitzbuhel   Hotel Rutesheim   Hotel Stein   Hotel Osnabryg   Hotel Borris   Hotel Vænersborg   Hotel Wiedemar  

Ruteplans detaljerede rutebeskrivelse
Her kan du studere rejsens detaljer i timer og kilometer. Hvordan er trafik-situationen lige nu? Det kan du altid tjekke, når du er på rejse i Europa.

Hvordan er trafikken, der hvor du kører hen?
Brug vores trafikkort, så du er opdateret på den aktuelle trafiksituation der hvor du skal rejse hen. Man skal være heldig for helt at undgå kødannelser på de europæiske motorveje, men hvis du skal køre langt kan du nogle gange spare tid ved at køre en omvej. Tjek trafikken mens du planlægger. Mange køer opstår på grund af vejarbejde, som du kan vælge at køre udenom. Tjek trafikken i Europa.

Hej Ambjorn
Tak for en fantastisk side, som vi gør brug af i hele Europa. Jeg har et spørgsmål. Når jeg printer ruteplanen ud kan jeg ikke læse de sidste detaljer, idet linjen med Cookies overstreger hvor jeg skal i mål? Hvad kan jeg gøre for at hindre det? Tak for siden.
Hilsen Birgit Mathiassen
Hej Birgit, tak for din mail. Jeg har fundet fejlen og rettet koden, så du kan skrive rutevejledningen ud på papir uden den irriterende cookie-boks i bunden.
Tusind tak for at du gjorde opmærksom på fejlen - og god tur :)
Ambjørn


Hej Ambjørn,
Din ruteplan er den bedste! Men jeg tænker på, hvorhenne kan jeg finde app'en?
Er det bare fordi jeg er pensionist, at jeg ikke kan finde den?
Morten
Hej Morten, bare brug hjemmesiden på din pad eller telefon, der er ingen app, desværre. Tak for rosen, og god tur
Ambjørn


Hej Ambjørn,
Jeg er en gut der skal på en køretur til Berlin. For at finde en god ruteplan har jeg været på de gule sider og Og andre søge programmer. Men da jeg fandt din ruteplan, Blev jer overrasket over hvor nem og overskuelig dit program virker. Du skal have stor ros for ruteplanen, det passer mig helt perfekt. Med venlig hilsen .otto Hansen
Tak Otto! Det er dejligt med ros. God tur til Berlin!
Ambjørn


Hej Ambjørn, Jeg skal planlægge en roadtrip gennem Europa, men jeg synes ikke jeres side kan hjælpe mig. Jeg har brug for at sætte nogle byer ind, og få en beskrivelse af min rundrejse til sommer. Krak ruteplan er jeg tilfreds med, men ikke til en rundrejse. Hvad skal jeg gøre? Kan du gøre noget ved det, så jeg kan gå en god ferie?
Hej fra Julia.
Hej Julia,
Tak for din kritik. Nu kan du lave en roadtrip gennem Europa - jeg har ændret ruteplanen så du kan planlægge din rundrejse. Tryk på knappen "Rejs via" til højre for søgeknappen, og skriv dine byer ind. Du får automatisk den korteste rute for dit roadtrip, så byerne kan du skrive i tilfældig rækkefølge. Funktionen er også brugbar hvis du er sælger. Skriv adressen på dine 5 næste besøg ind, og bed ruteplan om at lægge den korteste salgsrute til dig. Hvis du selv vil bestemme rækkefølgen på dine besøg, så slår du automatikken fra ved at sætte "salgsmanden" til "nej" nedenunder dine 5 besøg.
Ambjørn

Hej Ambjørn, Tak for en god side! Når man trykker print, så husker den ikke hvis man har flyttet ruten lidt rundt med fingeren. Den printer kun det man har skrevet ind i søgefeltet. Kan du ændre det? Mogens
Hej Mogens, Det kan jeg godt se, så nu har jeg ændret print-funktionen. Når du trykker på "udskriv ruteplan" nu, ser det ud til at fungere meget bedre. Ring igen, hvis der er noget der skal ændres. Ambjørn


Hej Ambjørn, Hvorfor kommer man ind i centrum af Hamburg f.eks. når man søger "via"? Leif.
Hej Leif, det synes jeg egentlig også er træls, men det er fordi en ruteplanner går ud fra at man vil besøge en bestemt adresse. I praksis må vi hoppe de linier i rutebeskrivelsen over, som leder dig væk fra motorvejen og ind i bymidten. Tak for spørgsmålet, Leif! Ambjørn.


Hej på Ruteplan
Jeg søgte efter "krak rute", og kom så her. Det er super godt, det skal du vide. Vi anbefaler ruteplan til alle. Sidste år var vi i Bratislava og brugte udelukkende din ruteplan. Den er så nem. I år bruger jeg din side til at planlægge en tur rundt i Italien, og jeg skal bestemt benytte mig af den nye funktion med trafikinformation.
vh Gerhard

Tak Gerhard, det er altid rart med feedback :) Både ris og ros.
Ambjørn


hej kan det passe, at man ikke kan fravælge motorvej eller er det bare mig, der ikke kan finde ud af hvordan
venlig hilsen
Lilian
Nu kan du fravælge motorvej, når du laver din ruteplan. Mange steder i Europa er der betalingsveje, og dem kan du nu også undgå med Ruteplan.net.
God tur!
Ambjørn


Hej Ambjørn,
Er det muligt at kunne vælge mellem transport midler? Det er jo ikke lige meget om det kun er bil eller det er bil+hænger. Er dine tider sat til max speed eller gns.? Villy
Tak for dine spørgsmål! Tiderne i diverse ruteplannere, som f.eks. Kraks ruteplan, er et godt gennemsnit for almindelig kørsel. Det er en rolig kørsel med plads til at holde for rødt lys og så videre. Hvis du kører på motorcykel, bruger du sikkert kortere tid. Er du med lastbil, bil med anhænger, busser og så videre, så bruger du længere tid, og så må du tage antallet af kilometer og dividere dem med den hastighed du normalt kører, når du har anhænger på eller kører i en veteranbil osv. Ambjørn


Hej Ambjørn! Bliv ved med det gode arbejde. Din ruteplanner er absolut den bedste og hurtigste ruteplanlægger, meget bedre end kraks ruteplan, google maps, shells vejviser og så videre. TAK! Bruger den hver dag til tilbud på transporter gennem Europa. Har anbefalet den til chaufførerne også!
Kenneth
Tak for din kritik i telefonen, det er fedt du gad ringe og kræve ændringer! Ring altid igen, hvis der er noget der skal gøres bedre. Det gælder alle. Mit tlf.nr. er nederst. Ambjørn

Din rutevejledning i timer og km
På ruteplanen for Europa kan du se rejseplanen i punktform. Du kan læse hvor lang din rute er, og hvor mange timer du sandsynligvis skal tilbringe i bilen for at komme frem til dit bestemmelsessted i Europa.

Ruteplans kørselsvejledning er lavet i samarbejde med Google, som har leveret den nødvendige teknologi samt kort over alle dele af verden.
Bare skriv hvor du kører fra, og hvor du gerne vil hen.Danmarks bedste ruteplan
God køretur i bilen! Rejseruten er planlagt så du nemt kan finde vej til dit hotel, feriested eller forretningerforbindelser. Hvis det er ferietur ønsker vi dig høj sol om sommeren til en strandtur, og masser af sne til skisport om vinteren.

Foretrækker du at rejse med tog og bus i Europa?
Rejseplan Europa gi'r dig køreplanerne for alle busser og tog. Nu kan du planlægge din tur rundt i Europa med offentlig transport hele vejen! Rejseplanen dækker også Danmark og dit lokalområde.

Ruteplanlægning for cyklister
I Danmark, og i mange andre europæiske lande, kan du lave en ruteplan for din cykeltur. Ruteplan for cyklister fører dig ad mindre befærdede veje, og via cykelstier hvis de findes. Du kan både se kilometer og antal timer for din cykeltur.
Tiderne er udregnet efter en standard cyklist der træder cirka 20 km/t.

Top 20 europæiske turistmål til kør-selv-ferie
Her har vi samlet nogle europæiske turistmål, som du kan besøge på din ferie i Tyskland, Italien, Frankrig - eller herhjemme i Danmark. Det er godt at rejse og få nye indtryk fra de europæiske kulturer. God ferie!

© 2018 Ruteplan.net
Drives fra 8000 Aarhus.
Kontakt Ruteplan

Vilkår og betingelser