Find vej nemt og planlæg din rejse med den danske ruteplanlægger.

Vilkår og betingelser


Vilkår og Betingelser for at anvende ruteplan.net

Disse vilkår og betingelser erstatter tidligere vilkår og betingelser med yngre dato end nedenstående.

Garantier, forpligtelser, informationers sandfærdighed
Vi gør vores aller bedste for at give dig korrekt ruteplanlægning. Hvis du oplever fejl, vil vi gerne høre om det. Det er Google som leverer rutevejledningen, så du kan være rimelig tryg ved oplysningerne om trafikken og afstandene i Europa.

Beskyttelse af personlige informationer
Hjemmesiden her gemmer ikke nogen af dine personlige oplysninger, og vi ved ikke hvem du er.
Din smartphone eller computer husker måske hvilke sider du har besøgt.

Indsamling af oplysninger om brugeradfærd
Denne hjemmeside tæller hvor mange besøg vi har om dagen, og hvilke sider folk kigger på. Det sker automatisk og anonymt. Når dit besøg er skrevet ned, sætter hjemmesiden en cookie hos dig ("den her bruger er talt") for ikke at tælle dig en gang til.
For at tjene penge til udviklingen af siden samarbejder ruteplan.net med virksomheder, der ønsker at give dig information om kommercielle muligheder.
Derfor kan du opleve bil-relaterede annoncer, hvis du er interesset i biler, heste-annoncer hvis du er interesseret i dem, og så videre.
Ruteplans samarbejdspartner siger at deres marketing informationer opbevares på en betryggende facon og med respekt for EU's databeskyttelses-direktiv.

Ris og ros til hjemmesiden
Send en mail eller ring hvis noget f.eks. ikke virker som det skal.
Denne hjemmeside er lavet i Aarhus.

Vilkår og betingelser for ruteplan.net, 27. februar 2018


Foretrækker du at rejse med tog og bus i Europa?
Rejseplan Europa gi'r dig køreplanerne for alle busser og tog. Nu kan du planlægge din tur rundt i Europa med offentlig transport hele vejen! Rejseplanen dækker også Danmark og dit lokalområde.

Ruteplanlægning for cyklister
I Danmark, og i mange andre europæiske lande, kan du lave en ruteplan for din cykeltur. Ruteplan for cyklister fører dig ad mindre befærdede veje, og via cykelstier hvis de findes. Du kan både se kilometer og antal timer for din cykeltur.
Tiderne er udregnet efter en standard cyklist der træder cirka 20 km/t.

Top 20 europæiske turistmål til kør-selv-ferie
Her har vi samlet nogle europæiske turistmål, som du kan besøge på din ferie i Tyskland, Italien, Frankrig - eller herhjemme i Danmark. Det er godt at rejse og få nye indtryk fra de europæiske kulturer. God ferie!

© 2018 Ruteplan.net
Drives fra 8000 Aarhus.
Kontakt Ruteplan

Vilkår og betingelser